Service tot aan uw aanrecht

Enkelt Vers staat voor lokaal, ambacht, duurzaamheid, dierenwelzijn, service en kwaliteit. Door slimme samenwerkingen aan te gaan met lokale detaillisten kunt u bij ons terecht voor een zeer breed assortiment vers ambachtelijke kwaliteitsproducten. 
Zo hebben wij duurzame samenwerkingen opgebouwd met een Keurslager, een kaas- en wijnspecialist, en een bakkerij, allemaal lokale bedrijven afkomstig uit het Gooi waar ambacht, service en kwaliteit centraal staan. 
De prijzen die Enkelt Vers rekent voor haar producten zijn gelijk aan de prijzen bij de desbetreffende winkels. Zo kunt u dus zonder meerprijs heel eenvoudig al uw vers ambachtelijke boodschappen in één levering thuis krijgen.
 
Hoe werkt het?
U kunt ons uw boodschappenlijstje doorgeven via Whatsapp of een order plaatsen in de webshop. Dit kan tot 17:00 op de dag voor afleveren. De volgende ochtend komt alles vers naar ons toe, pakken wij het vervolgens bij elkaar en brengen het naar uw voordeur. Verser kan niet! 
 
Leverdagen per gemeente:  
Dinsdag: Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Naarden.
Woensdag: Almere.
Donderdag: Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Naarden.
Vrijdag: Blaricum, Huizen.
Zaterdag: Almere, Eemnes, Laren.
 
Whatsapp herinnering service
Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze handige Whatsapp service. Wij zenden u dan voorafgaand aan uw ‘vaste’ leverdag(en) vrijblijvend een Whatsappje waarin wij vragen om uw boodschappenlijstje. Dan hoeft u dit zelf niet in uw agenda te zetten!
Vervolgens kunt u uw bestelling heel makkelijk en snel plaatsen in een reactie op het Whatsapp bericht, of hier in de webshop. Uiteraard is deze service vrijblijvend, bij geen reactie weten wij dat u niks nodig heeft. Geen verplichtingen dus!
 
Lijkt u dit handig? App dan ‘Whatsapp service aan’ naar 06-2149 1761 en we voegen uw nummer toe aan de lijst.
 
Wie ben ik?
Mijn naam is Tim de Jong, 30 jaar oud, vierde generatie slagers(klein)zoon uit Huizen. Al sinds mijn 13e werk ik in de versbranche, toen ik als puber een baantje kreeg in de slagerij van mijn vader. Hier heb ik een jaar of acht met veel plezier gewerkt. In de jaren die daarop volgde heb ik meerdere banen gehad bij diverse bedrijven in de versbranche; onder meer in de functies van marketing en sales bij een producent en een groothandel/importeur. Zo heb ik de hele ambachtelijke vers-sector van alle kanten meegemaakt. 
 
In maart 2021 ben ik mijn ondernemersdroom achterna gegaan en is Enkelt Vers geboren. Een stap waar ik elke dag de vruchten van pluk, want wat is het leuk!
 
 
Winkelwagen