Service tot aan uw aanrecht

U kunt door Enkelt Vers zonder meerprijs al uw lokale vers-ambachtelijke boodschappen gratis laten bezorgen. Via Whatsapp kunt u snel en gemakkelijk uw boodschappenlijstje aan ons doorgeven. ‘Bladert’ u liever eerst even rustig door het brede assortiment heen? Klik dan op ‘het assortiment’ rechtsboven op deze pagina en plaats uw bestelling via de webshop.

Alle producten zijn afkomstig van onze partners: lokale verswinkels die net als wij service, ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Wij houden dezelfde prijzen aan als de desbetreffende winkels, het bezorgen doen we gratis. Alle extra service die wij leveren is uw winst!

U kunt ons zien als ‘uw boodschappenpartner’. U krijgt bij elke bestelling hetzelfde gezicht aan de deur. Door onze persoonlijke benadering kunnen we op speciale (bezorg)wensen goed inspelen. Laat ons weten wat u handig vindt en wij houden hier rekening mee.

Een snelle vraag of even iets afstemmen? Via Whatsapp zijn we altijd goed en snel bereikbaar. Handig als uw bestelling ieder moment geleverd kan worden maar u nu toch echt uw kind naar de sportvereninging moet brengen.

Leverdagen per gemeente:  
 
Houdt u van ritme en regelmaat?

Laten we dan in gezamenlijk overleg een ‘vaste’ leverdag(en) voor u uitkiezen. Wij sturen u dan indien gewenst vooraf een Whatsappje om te vragen om uw boodschappenlijstje, zo hoeft u daar zelf niet om te denken. Bij geen reactie weten wij dat u niks nodig heeft, zo blijft het geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Nooit misgrijpen? Bespreek dan met ons uw gewenste vaste bestelling die wij op afgesproken momenten bij u komen afleveren. Dit kan één of twee keer per week, elke 14 dagen, net wat u wil. Zo bent u ervan verzekerd altijd vers brood, kaas, vleeswaren, fruit, koffie, eieren en/of andere specifieke boodschappen in huis te hebben. Ook handig voor bedrijven!

Hoe het begon
Enkelt Vers is geboren in maart 2021, toen Tim als venter aanbellend van deur tot deur ging om zo een eigen klantenwijk op te bouwen. In nauwe samenwerking met Keurslager Peter de Jong en Klein Kaas & Wijn kon hij vanuit zijn winkel-op-wielen klanten aan hun voordeur voorzien van onder meer kaas, wijn, vlees(waren), koffie en eieren. Na een jaar kwamen de assortimenten van Bakkerij Kruijmer, Jan Appelman en Lifestyle Delicatessen erbij. Enkelt Vers is vanaf dat moment op bestelling gaan werken en meer de richting opgegaan van ‘persoonlijke boodschappenservice’.
 
 
Wie ben ik?
Mijn naam is Tim de Jong, 31 jaar oud, vierde generatie slagers(klein)zoon uit Huizen. Al sinds mijn 13e werk ik in de versbranche, toen ik als puber een baantje kreeg in de slagerij van mijn vader. Hier heb ik een jaar of acht met veel plezier gewerkt. In de jaren die daarop volgde heb ik diverse banen gehad bij diverse bedrijven in de versbranche. Dit ging om marketing en sales functies bij een groothandel voor versproducten en een vleeswaren importeur. Deze periode heb ik echt ontzettend veel geleerd en hierdoor heb ik de ambachtelijke vers-sector ook van meerdere kanten kunnen meemaken!
Winkelwagen