Service tot aan uw aanrecht

U kunt door Enkelt Vers zonder meerprijs al uw lokale vers-ambachtelijke boodschappen gratis laten bezorgen. Via Whatsapp kunt u snel en gemakkelijk uw boodschappenlijstje aan ons doorgeven. ‘Bladert’ u liever eerst even rustig door het brede assortiment heen? Klik dan op ‘het assortiment’ in het menu en plaats uw bestelling via de webshop. Vervolgens doen wij voor u de boodschappen, wij rijden ‘s morgens naar de winkels en bezorgen het bij u thuis. De korting die wij krijgen bij de winkels is ons verdienmodel, het kost u echt geen cent extra!

Al onze producten zijn afkomstig van onze partners: lokale verswinkels die net als wij service, ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Wij houden dezelfde prijzen aan als de desbetreffende winkels, het bezorgen doen we (vanaf €20,-) gratis. Bij ‘onze partners’ in het menu leest u alles over de winkels waar wij mee samenwerken!

U kunt ons zien als ‘uw boodschappenpartner’. U krijgt bij elke bestelling hetzelfde gezicht aan de deur. Door onze persoonlijke benadering kunnen we op speciale (bezorg)wensen goed inspelen. Laat ons weten wat u handig vindt en wij houden hier rekening mee.

Een snelle vraag of even iets afstemmen? Via Whatsapp (06-2149 1761) zijn we altijd goed en snel bereikbaar. Handig als uw bestelling ieder moment geleverd kan worden maar u nu toch echt uw kind naar de sportvereninging moet brengen!

Leverdagen per gemeente:  
 
Houdt u van ritme en regelmaat?

Laten we dan in gezamenlijk overleg een ‘vaste’ leverdag(en) voor u uitkiezen. Wij sturen u dan indien gewenst vooraf een Whatsappje om te vragen om uw boodschappenlijstje, zo hoeft u daar zelf niet om te denken. Bij geen reactie weten wij dat u niks nodig heeft, zo blijft het geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Nooit misgrijpen? Bespreek dan met ons uw gewenste vaste bestelling die wij op afgesproken momenten bij u komen afleveren. Dit kan één of twee keer per week, elke 14 dagen, net wat u wil. Zo bent u ervan verzekerd altijd vers brood, kaas, vleeswaren, fruit, koffie, eieren en/of andere specifieke boodschappen in huis te hebben. Ook handig voor bedrijven!

Niet zo handig met internet of Whatsapp? Vraag naar ons boodschappenformulier! Hiermee ook u ook als digibeet heel eenvoudig schriftelijk uw wekelijkse boodschappen bestellen. 

Hoe het begon
Enkelt Vers is geboren in 2020, toen Tim als venter aanbellend van deur tot deur ging om zo een eigen klantenwijk op te bouwen. In nauwe samenwerking met Keurslager Peter de Jong en Klein Kaas & Wijn kon hij vanuit zijn winkel-op-wielen klanten aan hun voordeur voorzien van onder meer kaas, wijn, vlees(waren), koffie en eieren. Al snel kwamen de assortimenten van Bakkerij Kruijmer, Jan Appelman, Vishandel Bunschoten en Lifestyle Delicatessen erbij. Enkelt Vers is vanaf dat moment op bestelling gaan werken en meer de richting opgegaan van ‘persoonlijke boodschappenservice’.
 
 
Wie ben ik?

Mijn naam is Tim de Jong, 32 jaar oud, vierde generatie slagers(klein)zoon uit Huizen. Al sinds mijn 12e werk ik in de versbranche, toen ik als jonge puber een baantje kreeg in de slagerij van mijn vader. Hier heb 10 jaar met veel plezier gewerkt. In de jaren die daarop volgde heb ik mijn diploma gehaald en diverse banen gehad bij diverse bedrijven in de versbranche. Dit ging om marketing en sales functies bij een landelijke groothandel voor versproducten en een vleeswaren importeur. Deze periode heb ik veel geleerd en de ambachtelijke vers-sector ook van meerdere kanten kunnen meemaken!

In 2020 ben ik mijn ondernemersdroom achterna gegaan en is Enkelt Vers geboren. Een grote stap waar ik dagelijks nog altijd de vruchten van pluk!

Winkelwagen