Onze partners

Een nauwe samenwerking aangaan met een ander bedrijf werkt alleen goed als je samen dezelfde kernwaarden deelt. Service, ambacht en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijke kernwaarden, we zijn op zoek gegaan naar lokale ondernemers die dat net zo hoog in het vaandel hebben als wij.

En die hebben wij gevonden! Wij hebben prachtige samenwerkingen opgebouwd met maar liefst zes ambachtelijke versspeciaalzaken, allemaal lokale ondernemers waar service, ambacht en kwaliteit centraal staan.

De opa van Peter van Keurslager Peter de Jong begon in 1930 een slagerij in Bussum, die Peters ouders later overnamen. Peter begon zelf in 1991 zijn eigen slagerij in Winkelcentrum de Oostermeent in Huizen. Die winkel nam hij toentertijd over van zijn schoonouders (jazeker, ook zijn schoonouders zijn slagers!). De winkel is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in het dorp.

Bij Peter in de slagerij wordt achter in de worstmakerij nog altijd heel veel zelfgemaakt op authentieke wijze. Ruim 8 jaar geleden heeft hij vanuit zijn liefde voor de dieren de keuze gemaakt om volledig over te gaan op scharrelvlees, hiermee was hij zijn tijd toen ver vooruit. Naast het dierenwelzijn-aspect heeft scharrelvlees ook het grote voordeel dat het vlees meer doorregen en dus een stuk smaakvoller is dan ‘regulier’ vlees. Als je lekker eten en dierenwelzijn belangrijk vindt, kan je dus uitstekend voor je boodschappen bij Peter terecht.

Peter is de vader van Enkelt Vers-eigenaar Tim (en zijn twee broers). Een hechtere band- en partnerschap tussen twee bedrijven zal je dus niet snel vinden!

 

Huizen is van oudsher een echt kaasdorp. Tot op de dag van vandaag telt het dorp vele ondernemers die dagelijks met hun bus vol kaas van deur tot deur gaan om hun klanten van kaas, boter en eieren te voorzien.

Ruim 45 jaar geleden begon Gijs Klein als jonge twintiger met het opbouwen van zijn eigen klantenwijk. Zijn onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met veel trouwe klanten. Zijn zoon Timo is 10 jaar geleden ook bij de zaak gekomen en met zijn tweeën voorzien zij vele gezinnen in ’t Gooi, Almere en Lelystad van een zeer breed assortiment kaas en wijn. Kwaliteitsproducten voor een leuke prijs en met de allerhoogste service, daar staan zij voor. En wij bij Enkelt Vers ook. Daarom zijn wij trots op ons partnerschap én warme vriendschap met vader en zoon Klein van Klein Kaas & Wijn.

Al bijna 90 jaar is Bakkerij Kruijmer een waar begrip in Huizen. Iedereen in Huizen kent Bakkerij Kruijmer, die daar al sinds 1933 in het Oude Dorp aan de Hellingstraat gevestigd zit. Dagelijks worden er ambachtelijke broden, speculaas, taarten en banket gebakken en verkocht in de winkel, en sinds de winter van 2022 dus ook via Enkelt Vers!

Brood en banket wat u vandaag geleverd krijgt, is vanmorgen vers gebakken. Rond een uur of 9:00 halen wij het verse brood op bij de winkel, wij pakken de bestellingen vervolgens bij elkaar en brengen het naar u toe. Verser kan niet!

Jan Appelman is een AGF (aardappels, groente en fruit) speciaalzaak. De winkels zijn 40 jaar geleden opgericht, en uitgegroeid tot prachtig grote specialiteitenzaken. Uit gezondheid overwegingen zijn door de jaren heen een aantal winkels gesloten, maar de winkel in het Oude Dorp van Huizen is altijd aangebleven.

Vorig jaar is meneer Appelman officieel met pensioen gegaan, maar hij vindt het nog te leuk om te stoppen dus voorlopig blijft hij nog meewerken in de zaak. De nieuwe eigenaresse is Carressa, een gepassioneerde jonge vrouw met tal van ideeen en plannen om van de winkel een nog groter succes te maken.

Door de nauwe samenwerking met Jan Appelman kunt u via Enkelt Vers een rijk assortiment aan maaltijden, groenten, fruit, (maaltijd)salades, pokebowls, paddestoelen, desserts en verse kruiden bestellen. 

Vishandel Bunschoten is in 1934 opgericht door de heer G. Bunschoten. Samen met zijn broer verkocht hij de vis aan de deur in Hilversum, Bilthoven en Zeist. Voor het vervoer werd gebruik gemaakt van een bakfiets. Enkele jaren later huurden zij een bedrijfspandje aan de haven van Huizen. De vishandel verkocht toen veel IJsselmeervis, waaronder snoekbaars, paling, bot en spiering. 

Inmiddels is Vishandel Bunschoten een waar begrip in Huizen. Ze leveren veel aan de horeca, en bij hun fijne vispaviljoen aan de Haven van Huizen kan je heerlijk zitten en genieten van een gebakken visje. Maar ook voor verse vis kan je hier voor een zeer breed assortiment terecht!

Bij Enkelt Vers zijn we heel blij dit mooie historische bedrijf te mogen toevoegen aan onze lange lijst met partners, waardoor u nu de keuze heeft uit maar liefst 160 verse visproducten!

Greet en Gary hebben al jarenlang een fijne delicatessenwinkel in Winkelcentrum Oostermeent in Huizen: Lifestyle Delicatessen. Hun ongekend brede assortiment biedt ruime keuze in producten als kaas, luxe wijnen, zoetwaren, noten, bonbons, koffie, thee, pasta’s, olijfolie, toastjes, olijven en verse tapenades. Producten die het assortiment van Enkelt Vers uitstekend aanvullen!

Wij zijn verheugd met Lifestyle Delicatessen wederom een mooie partner te hebben kunnen toevoegen. Het brede kaasassortiment dat Enkelt Vers al had is nu nog breder geworden, ruim 40 kaassoorten hebben we kunnen toevoegen! Ons huidige wijnassortiment was gericht op goede wijnen van €5 tot €10, maar door deze samenwerking kunnen we nu ook voorzien in wijnen uit het luxere segment, denk aan een mooie Bourgogne, goede port of lekkere dessertwijn.

 

Winkelwagen