Onze partners

Een nauwe samenwerking aangaan met een ander bedrijf werkt alleen goed als je samen dezelfde kernwaarden deelt. Service, ambacht en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijke kernwaarden, we zijn op zoek gegaan naar lokale ondernemers die dat net zo hoog in het vaandel hebben als wij.

En die hebben wij gevonden! Wij hebben prachtige samenwerkingen opgebouwd met maar liefst vijf ambachtelijke versspeciaalzaken, allemaal lokale ondernemers waar service, ambacht en kwaliteit centraal staan.

Greet en Gary hebben al jarenlang een fijne delicatessenwinkel in Winkelcentrum Oostermeent in Huizen: Lifestyle Delicatessen. Hun ongekend brede assortiment biedt ruime keuze in producten als kaas, luxe wijnen, zoetwaren, noten, bonbons, koffie, thee, pasta’s, olijfolie, toastjes, olijven en verse tapenades. Producten die het assortiment van Enkelt Vers uitstekend aanvullen!

Wij zijn verheugd met Lifestyle Delicatessen een vijfde partner te hebben kunnen toevoegen. Het brede kaasassortiment dat Enkelt Vers al had is nu nog breder geworden, ruim 40 kaassoorten hebben we kunnen toevoegen! Ons huidige wijnassortiment was gericht op goede wijnen van €5 tot €10, maar door deze samenwerking kunnen we nu ook voorzien in wijnen uit het luxere segment, denk aan een mooie Bourgogne, goede port of lekkere dessertwijn.

Ook voor het assortiment van Lifestyle Delicatessen geldt: vanavond bestellen, morgen in huis.


Huizen is van oudsher een echt kaasdorp. Tot op de dag van vandaag telt het dorp vele ondernemers die dagelijks met hun bus vol kaas van deur tot deur gaan om hun klanten van kaas, boter en eieren te voorzien.

Ruim 45 jaar geleden begon Gijs Klein als jonge twintiger met het opbouwen van zijn eigen klantenwijk. Zijn onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met veel trouwe klanten. Zijn zoon Timo is 10 jaar geleden ook bij de zaak gekomen en met zijn tweeën voorzien zij vele gezinnen in ’t Gooi, Almere en Lelystad van een zeer breed assortiment kaas en wijn. Kwaliteitsproducten voor een leuke prijs en met de allerhoogste service, daar staan zij voor. En wij bij Enkelt Vers ook. Daarom zijn wij trots op ons partnerschap én warme vriendschap met vader en zoon Klein van Klein Kaas & Wijn.

De opa van Peter van Keurslager Peter de Jong begon in 1930 een slagerij in Bussum, die Peters ouders later overnamen. Peter begon zelf in 1991 zijn eigen slagerij in de Oostermeent in Huizen. Die winkel nam hij toentertijd over van zijn schoonouders (jazeker, ook zijn schoonouders zijn slagers!). De winkel is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in het dorp.

Bij Peter in de slagerij wordt achter in de worstmakerij nog altijd heel veel zelfgemaakt op authentieke wijze. Ruim 8 jaar geleden heeft hij vanuit zijn liefde voor de dieren de keuze gemaakt om volledig over te gaan op scharrelvlees, hiermee was hij zijn tijd toen ver vooruit. Naast het dierenwelzijn-aspect heeft scharrelvlees ook het grote voordeel dat het vlees meer doorregen en dus een stuk smaakvoller is dan ‘regulier’ vlees. Als je lekker eten en dierenwelzijn belangrijk vindt, kan je dus uitstekend voor je boodschappen bij Peter terecht.

Peter is de vader van Enkelt Vers-eigenaar Tim (en zijn twee broers). Een hechtere band- en partnerschap tussen twee bedrijven zal je dus niet snel vinden!

Al bijna 90 jaar is Bakkerij Kruijmer een waar begrip in Huizen. Iedereen in Huizen kent Bakkerij Kruijmer, die daar al sinds 1933 in het Oude Dorp aan de Hellingstraat gevestigd zit. Dagelijks worden er ambachtelijke broden, speculaas, taarten en banket gebakken en verkocht in de winkel, en sinds de winter van 2022 dus ook via Enkelt Vers!

Brood en banket wat u vandaag geleverd krijgt, is vanmorgen vroeg vers gebakken. Rond een uur of 9:00 brengt Kruijmer het naar ons toe, wij pakken de bestellingen vervolgens bij elkaar en brengen het naar u toe. Verser kan niet!

Jan Appelman is een AGF (aardappels, groente en fruit) speciaalzaak. De winkels zijn 40 jaar geleden opgericht, en uitgegroeid tot prachtig grote specialiteitenzaken. Uit gezondheid overwegingen zijn door de jaren heen een aantal winkels gesloten, maar de winkel in het Oude Dorp van Huizen is altijd aangebleven.

Vorig jaar is meneer Appelman officieel met pensioen gegaan, maar hij vindt het nog te leuk om te stoppen dus voorlopig blijft hij nog meewerken in de zaak. De nieuwe eigenaresse is Carressa, een gepassioneerde jonge vrouw met tal van ideeen en plannen om van de winkel een nog groter succes te maken.

Door de nauwe samenwerking met Jan Appelman kunt u via Enkelt Vers een rijk assortiment aan maaltijden, groenten, fruit, (maaltijd)salades, pokebowls, paddestoelen, desserts en verse kruiden bestellen. Vandaag besteld is morgen in huis. Verser kan niet.

Winkelwagen